Zásady ochrany osobních údajů

Zásady práce s vašimi údaji

udaje-zasady-udaje1

I. Zpracování osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

    Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s Vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Sdělujete zejména: Jméno, příjmení, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo. Dále to může být i vaše IČO, DIČ a údaje o objednávce.

    Z jakého důvodu?
    Kontaktujeme vás přes ně pro další domuvu ohledně zboží.

    Na základě jakého právního důvodu?
    Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR - jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
    Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 5 let od naší poslední komunikace.

  2. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

    Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: Jméno, příjmení, adresa, emailová adresa a telefonní číslo, případně IČO, DIČ, název společnosti a údaje o objednávce.

    Z jakého důvodu?
    Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

    Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?
    Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
    Po dobu plnění naší služby a poté 5 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

  3. Newslettery (obchodní sdělení)
    Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

    Na základě jakého právního důvodu?

    Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
    5 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@bdsmpomucky.cz

  4. Zpracování údajů při registraci do účtu
    V případě vaší registrace do uživatelského účtu zpracováváme vaše následující osobní údaje: Jméno, příjmení a emailovou adresu pro samotnou registraci, dále však pro plné využití uživatelského účtu zpracováváme vaší fakturační a doručovací adresu, telefonní číslo, případně IČ, DIČ, název společnosti a údaje o charakteru vámi objednávaného zboží.

  5. Zpracování cookies při návštěvě webové stránky bdsmpomucky.cz
    1. Cookie je malý textový soubor, který vznikne navštívením webové stránky. Jeho využití lze nalézt jakožto nástroje pro ukládání informací o tom, jak jsou webové stránky využívány. Na našem internetovém obchodu používáme tyto cookies:

    • Technická cookies: Tyto cookies zajišťují správné fungování našeho e-shopu (např. Abyste si mohli vytvořit uživatelský profil). Tento typ cookies je aktivní vždy a nelze je zamítnout, protože jsou nezbytné k samotnému fungování webu.
    • Funkční cookies: Funkční cookies pomáhají k vaší plynulejší návštěvě na webu – například abyste se nemuseli neustále znovu přihlašovat, nastavoval jazykové preference a podobně. Tyto cookies nejsou nezbytné a lze je zamítnout.
    • Analytické cookies: Analytické cookies na našem webu jsou shromažďovány společností společností Google Inc., která data následně anonymizuje a my jej následně využíváme v anonymizované podobě. Tyto cookies využíváme na reklamní účely.

     

    Správce osobních údajů, tzn. Provozovatel e-shopu bdsmpomucky.cz užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Z jakého důvodu?

    • K měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • K fungování webových stránek
    • K přizpůsobení reklamy na míru a jejímu cílení

    Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

    Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě našeho oprávněného zájmu námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním emailu na adresu info@bdsmpomucky.cz. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

    Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

    Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: službou Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na google stránkách.

  6. Heuréka dotazník

    Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

    II. Kdo se k datům dostane?


    Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:
     
  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • Zásilkovna s.r.o. IČ 28408306 (doprava zboží)
  • FIO banka a.s. IČ 61858374 (finanční služby)
  • Heuréka Shopping s.r.o. IČ 02387727 (služba Ověřeno zákazníky)
  • Balíkobot s.r.o. IČ 06283799 (expediční služby)
  • Seznam.cz, a.s., IČ 26168685 (služba Zboží.cz a Sklik.cz)

  

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

III.  Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@bdsm.cz nebo zavolejte na tel. č.  +420 605 747 858

IV. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 14.11.2021

Tento web používá soubory cookie podle našich podmínek zpracování údajů. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.